1

Две карти на цената на Една.

Комбинирана карта за два уреда за 24, вместо 12 посещения!

Важи до изчерпване на количествата или до 31.03.2019 г. Повече информация на тел. 0887 415151

2

Едномесечен курс от 12 посещения.
Цена: 600 лв.

Тази категория жени са в трудоспособна възраст, но при 90% от тях вече има установени костноставни проблеми, хормонален дисбаланс, нарушена обмяна и др.

Чрез апарат L250 от Hypoxi ние даваме възможност на жените да провеждат тренировки за подпомагане на общата обмяна и освобождаване на упоритите мастни депа, за стимулиране на кръвообращението в зоните, с изразен дрениращ ефект на лимфната и венозната системи.

Тренировката се провежда при ергономична позиция на тялото и облекчено изходно положение за долни крайници.

3

Бърза програма – две седмици -12 тренировки + 4 поддържащи тренировки
Цена – 1 100 лв.

Две седмици ежедневни тренировки без неделя,поддържащите - по две тренировки седмично, с цел затвърждаване на резултатите.

4

Експресна програма – пет дни -10 тренировки + 4 поддържащи тренировки
Цена – 1 000 лв.

Пет дни двуразови тренировки с 6-7 часова почивка между тях, поддържащите - по две тренировки седмично, с цел затвърждаване на резултатите.

5

Почувствайте се и изглеждайте приказно в бялата си булченска рокля!

В този ден всичко трябва да е перфектно и най-вече вие самата. ХИПОКСИ с радост представя специалната си промоция за булки:

6

Посветете свободните си следобеди на здравословна ХИПОКСИ тренировка. Специалната ни покана е за дните вторник, четвъртък в часовете от 11.30 до 16.00 и събота от 15.00 до 19.00. Всички записали се в тези дни и часове могат да закупят пълен курс комбинирана терапия на цена от 690 лева. Промоцията важи до запълването на графика на студиото.

7

Програмата е резултат от усилията на всички терапевти, които имат дългогодишен опит с метода ХИПОКСИ и е съобразена със специфичните нужди на жените в този период от живота им.

Времетраене: 12 посещения за един месец.

Продължителност на една процедура 30-40 минути, на цена от 600 лв.

 

Следете нашия сайт, за да научите и за промоциите в останалите HYPOXI студия!